Club Day izazvao veliko interesovanje studenata - International Burch University
Prva Konferencija o migracijama u BiH bit će održana u januaru 2022.
October 28, 2021
Studenti Odsjeka za menadžment učestvovali u seminaru o liderstvu u organizaciji kompanije Hifa Oil
November 2, 2021

Club Day izazvao veliko interesovanje studenata

Nakon što je prošle godine zbog okolnosti izazvanih pandemijom koronavirusa Club Day održan virtuelno, ove godine studenti su imali priliku da se upoznaju s klubovima i njihovim predstavnicima uživo uz poštivanje mjera koje su trenutno na snazi. Više od 30 različitih klubova otvorilo je svoja vrata novim studentima Internacionalnog Burch univerziteta, a pojedini klubovi zabilježili su preko 100 novih članova.

Club Day je jedan od najvažnijih događaja za studente Internacionalnog Burch univerziteta, jer im nudi priliku da se povežu sa kolegama koji imaju slične interese, ideje i hobije. Klubovi pokrivaju razne oblasti kao što su: tehnologije, inovacije, biološka istraživanja, inženjerstvo, diplomatija, upravljanje, kao i sfere humanističkih nauka te sportskih aktivnosti. 

Svaki student može pronaći klub koji odgovara njegovim potrebama ili ukoliko takav klub ne postoji, odlučiti se na pokretanje novog kluba. Sloboda izbora i mogućnost da sami kreiraju klubove studentima daje priliku da aktivno učestvuju u oblikovanju svog studentskog puta.

Pored formalne edukacije Internacionalni Burch univerzitet poklanja veliku pažnju vannastavnim aktivnostima prilagođenim svakom studentu i njegovim afinitetima. Club Day je privukao veliku pažnju studenata koji su se odlično zabavljali s kolegama i razmijenili utiske.

Obavještavamo studente koji su propustili Club Day da većina klubova još uvijek prima nove članove te im se možete javiti direktno.