Dr. sci. Enes Sadović – gost predavač na DCPR odsjeku: Komunikacijski menadžment u sektoru finansija i osiguranja: PR tehnike i metode u promociji životnog osiguranja u BiH” - International Burch University
viber image
Ozren Kebo – gost predavač na DCPR odsjeku: Društvena važnost inovacija i zašto je važno čitati i u 21. stoljeću
April 30, 2021
Mekano
Naida Čelik osvojila nagradu za Nove medije za rad “Darovito Sarajevo”
May 10, 2021

Dr. sci. Enes Sadović – gost predavač na DCPR odsjeku: Komunikacijski menadžment u sektoru finansija i osiguranja: PR tehnike i metode u promociji životnog osiguranja u BiH”

Istaknuti stručnjak za marketing i komunikacije, dr. sci. Enes Sadović održat će online predavanje na Odsjeku za digitalne komunikacije i odnose s javnošću, o temi: „Komunikacijski menadžment u sektoru finansija i osiguranja: PR tehnike i metode u promociji životnog osiguranja u BiH”.

Dr. Sadović je dugi niz godina vodio marketing, komunikacije i prodaju, a trenutno je na poziciji direktora edukacije u Vienna osiguranju. Magistrirao je i doktorirao na studiju koji je organizirao Evropski centar za mir i razvoj (ECMIR) iz Sarajeva u saradnji sa Univerzitetom Kragujevac. Usavršavao se na Boston College-u i Cleveland State University u SAD-u, te na seminarima liderskih vještina u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj. Tokom svoje bogate poslovne obavljao je brojne značajne rukovodne funkcije u javnim i privatnim preduzećima u internacionalnoj i domaćoj trgovini. Bio je panelista i učesnik na brojnim konferencijama o temi osiguranja i finansijskog tržišta u BiH, te stručni saradnik brojnih časopisa iz oblasti finansija i osiguranja..

Online predavanje će se održati u srijedu, 5. maja 2021. u 15:00 sati, a otvoreno je za sve studente i studentice Internacionalnog Burch univerziteta.

Predavanju možete pristupiti klikom na ovaj link:

https://meet.google.com/kuy-ihtz-jgf?authuser=0