Prijavi se za „ACM Game Day“! - International Burch University
02 1
Simpozij u sklopu projekta “Hatinac. Iza struktura”
March 30, 2021
Picture1 2
eBridge Alliance Sprint: Let’s Get Real
April 2, 2021

Prijavi se za „ACM Game Day“!

IBU ACM Student Chapter zajedno sa Internacionalnim Burch univerzitetom i drugim partnerima, ponovo organizuje „ACM Game Day“. Ove godine učesnici će imati priliku da odmjere snage sa protivnicima kroz tri različite igre: Rocket League, League of Legends i Counter Strike: Global Offensive. Takmičenje je otvoreno za sve zainteresovane igrače bez obzira da li su studenti Internacionalnog Burch univerziteta ili ne. Na takmičenje se mogu prijaviti srednjoškolci iz svih gradova BiH.

Da biste se prijavili na „ACM Game Day“ potrebno je samo da okupite ekipu za odabranu igru u skladu sa agendom takmičenja i da popunite formular za prijavu. Svi ste dobrodošli te dodatnih ograničenja nema. Cilj ovog takmičenja prvenstveno jeste da se učesnici dobro zabave, druže i upoznaju, a za one najbolje obezbijeđene su i nagrade. Najbolje ekipe bit će nagrađene vrijednim nagradama koje su obezbijedili organizatori i partneri. Također, svi učesnici će dobiti certifikat o učešću.

Zbog trenutne epidemiološke situacije u BiH ovogodišnji „ACM Game Day“ bit će održan online. Sve neophodne upute učesnici će dobiti ubrzo nakon prijave od „ACM Game Day“ tima. Takmičenje će biti održano od 27.04. do 29.04.2021. godine.

Prijavite se možete putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2v8NdO4n-1VndefMEoieafawo-QVDdllyEGTsms1qPPLUZg/viewform?usp=sf_link

Sve neophodne informacije o takmičenju možete dobiti na profilima IBU ACM Student Chapter kluba: Facebook (/burchacm) i Instagram (acm.ibu) ili putem maila [email protected].

Vidimo se na takmičenju!